Szigetszentmiklós egyik kiemelt övezetében 174 nm-es garázsos családi ház 2027 nm telekkel eladó! Irányár: 73 M

73 MFt

Szigetszentmiklós egyik kiemelt övezetében, aszfaltos összközműves csatornázott utcában, gyönyörű házak szomszédságában, egyedi tervezésű  NAGYON ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ 174 nm-es kétszintes 3 szoba + nappalis duplakomfortos, garázzsal + 20 nm) valamint műhellyel (+10,5 nm) és mosókonyhával rendelkező családi ház, körben zárt, parkosított, tekintélyes méretű 2027 nm-es telekkel eladó. A ház 30 cm-es Ytong téglából épült + 10 cm Dryvit szigeteléssel. Minden helyisége odafigyeléssel, átgondolva a praktikusságnak, használhatóságnak és a hosszú távú élhetőségnek lett tervezve. Bizonyítván ezt a nagy és világos nappali illetve élettér, benne a kandalló otthonos hangulatával, a földszintre is tervezett kertkapcsolatos nagy hálószobájával, a külön mosókonyhájával valamint a házból és a garázsból is bejárható műhelyével. Itt jegyezhető meg, amennyiben igény lenne rá, úgy a mosókonyhából további szoba alakítható ki, így az ingatlan 4 szoba + nappalis lehet!
A földszinten a fürdőben kád és épített zuhany, valamint távolabb a bejárat mellett külön vendég wc kézmosóval lett kialakítva. A ház konyhája igényes asztalos keze munkáját dicséri, minden darabja tömörfából készült. Hozzá speiz tartozik. A nyílászárók 2 rétegű üvegezéssel + fóliázással készültek, minden egyes ablakon és ajtón nyitásérzékelők, továbbá egyedi biztonsági záras rendszerrel ellátottak. Fűtés: hőtárolós Vaillant típusú kondenzációs kazán padlófűtéssel. Az emeleti szobákban is jellemző a minél több fény hasznosítása, köszönhetően a duplaszélességű Velux tetőtéri ablakoknak. Ezeket külön rolókkal és árnyékolókkal láttak el a nyári meleg csillapítására. Ehhez a szinthez is külön zuhanyzos fürdő tartozik. Itt kell megemlíteni a tetőtér egy részéből leválasztott járható és kifejezetten pakolás céljára elkülönített helyiséget, mely külön ajtóval az emeleti szintről egyszerűen megközelíthető, nem kell bajlódni a lenyíló és koszoló padlásfeljárókkal. A házban külön vízlágyító berendezés gondoskodik a hálózati víz keménységét enyhíteni.  A kert szépségéért fúrt kútról működő automata 8 körös öntözőrendszer felel. Autónak garázs, valamint előtte térkövezett kocsibeálló is van. A nappaliból hatalmas kertre néző terasz nyílik, továbbá a földszinti hálószobából nyíló második, fedett terasz is készült. A kertben külön konyhakertnek és fóliasátornak lett terület elkerítve. A csapadékvíz két helyen esővíz szikkasztóba elvezetve. A nappaliban és a földszinti hálószobában pedig klímák gondoskodnak a nyári hőséget mérsékelni. Irányár: 73 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!