Szigetszentmiklós Ádám Jenő sétány netto 125 nm-es családi ház 600 nm telekkel 81 Mft

81 MFt

Szigetszentmiklóson Dunaparttól pár perc sétára szép új házak környezetében gyönyörű új vonalú, modern, egyedi stílusú netto 125 nm földszintes, tégla építésű 15 cm-es Dryvittal szigetelt 30 cm-es födém szigetelésű padló plusz radiátor fűtéses CSOK igénylésre alkalmas önálló családi ház 600 nm-es választható (több telek is van) ŐSFÁS telekkel eladó. 
Térköves autóbeálló, térköves járda, extra hőszigetelésű nyílászárók, burkolatok 3500 Ft/nm áron a vételárban benne vannak. Mivel a telek beépíthetősége 30 % az alapterület lehet akár nagyobb is az ár ettől függően változik. Minimum önerő a vételár 33%-a. A mellékelt képek tájékoztató jellegűek, belsőépítész kolléganőm segítségével a belső enteriőr akár ilyen is lehet! Egyetlen alaprajzot nézve is rengeteg lehetőség és megoldás létezik. A koncepció átbeszélése után a részleteket, megoldási lehetőségeket összedolgozva, továbbgondolva lehet elkészíteni a végleges változatot, ami a kiviteli tervek alapját fogja képezni.
Az alábbi látványtervek inspiráló képek, A VEVŐ TERVEZHETI MEG AZ ALAPRAJZOT igényre szabhatóan, dupla garázzsal is kérhető. Gyönyörű referenciákat tudunk mutatni!
A ház fűtése alap áron gáz kazán, megállapodás alapján napelem vagy hőszivattyú is lehet.
Átadás: Szerződéskötéstől egy év.
Csok igénybevétele esetén az ingatlan illetékmentesen megvásárolható!
Dunaparti lejárót is használhat a vevő!
Lehet csónakázni, horgászni, vagy esetleg sup deszkával egyszerűen csak felfedezni a gyönyörű Dunapartot.
Kulcsrakész ár 125 nm 81 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871 
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!