Szigetszentmiklós új építésű övezetében eladó egy netto 178 nm-es nem rendkívül igényes minőségben megépített családi ház 781 nm telekkel! Irányár: 89,9 Mft

89,9 MFt

Szigetszentmiklós új építésű övezetében eladó egy kivételes alapossággal, gondos és szakszerű odafigyeléssel kivitelezett 2017-ben 30 cm-es téglából épült 15 cm-es dryvit szigetelésű nettó 178 nm-es rengeteg extrával és praktikus helyekkel kialakított 3 szoba + nappalis, garázsos, gardrobos, mosókonyhával ellátott családi ház 781 nm parkosított telekkel. A garázst és a mellette lévő vizesblokkot a tulajdonosok elkezdték átalakítani kozmetikának, mely akár egy kis lakásnak is alkalmas lehet majd, de befejezni már nem fogják. Minden ablak 3 rétegű nyílászáróval, beépített szúnyoghálókkal, aluminum elektromos redőnyökkel, még az ajtókon is. Födémen 40 - 60 cm vastag szigetelés. A ház fűtését kondenzációs gáz kazán adja, 18 körös külön - külön szabályozható, mindegyikhez külön szivattyú, padló- és radiátorfűtéssel (még a garázsban is) egy 1000 literes víztartállyal kiegészítve. A házban központilag kiépített cirkulációs víz van, bárhol, bármikor megnyitjuk a csapot, azonnal jön a melegvíz. A villanyhálózat 53 db kismegszakítóval készült, beépített beltéri- és kültéri távirányítású ledlámpákkal, beépített konyhabútor a legmodernebb konyhai gépekkel. Teljes riasztórendszer mozgás- és nyitásérzékelőkkel, minőségi beltéri ajtók, tolóajtós konyha ajtó, Klíma. A házban külön gardrobszoba is van, valamint több beépített szekrény mely a vételárban benne van. A ház körül 3 fedett terasz helyezkedik el, melyekre a hálószobából és a nappaliból is ki lehet jutni. A szülői hálóbol megközelíthető hátsó teraszt a képeken látható módon téli ponyvával fedték be. Elektromos bejárati kapu, szigetelt elektromos garázsajtó, akár 6 autónak is kényelmes térkövezett beállási lehetőség. Ház előtt 3 autónak szintén térköves parkoló A kertben található továbbá egy 40 nm-es teljesen fedett grillterasz. Helyiségek: széles, tágas előszoba, konyha-étkező tolóajtóval, nappali, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, külön wc, vendégfürdő mosókonyhával, kazánház, garázs.
Irányár: 89,9 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!