Dunavarsányi vízparton, közvetlen a Fő-ágon, kiváló hajózási és horgászati lehetőséggel, első osztályú minőségben megépített 171 nm-es családi ház eladó!

119,9 MFt

Dunavarsányban Közvetlen a Kis-Duna partján, nagyobb hajóval is kiköthető partszakaszon, gyönyörű Dunai panorámával, saját stéggel, a telek végében közvetlen vízkapcsolattal eladó egy idei évben különlegesen luxus színvonalon kivitelezett 171 nm-es (plusz teraszok) téglaépítésű 20 cm-es Dryvittal szigetelt családi ház 500 nm-es telekkel. A tulajdonos az épületet tégláig visszabontotta, első osztályú minőségben a legmodernebb anyagokkal építette meg, az épület minden része vadonat új! A legjobb választás hajózásra, horgászatra, valamint természetet kedvelők is meg tudják találni a számításukat.
Az örök Panoráma miatt befektetésnek is kiváló választás.
Az épület három szintes. Az alsó szinten található egy tágas előszoba, kamra, háztartási helység wc-vel, itt van a mosógép és a szárítógép valamint a vízlágyító berendezés. Álomszép világos kertkapcsolatos nappali, konyha-étkező beépített konyhabútorral, teljes gépezettel, mosogatógéppel, rejtett világításokkal, konyhaszigettel. A középső és felső szinten mindkét szinten egy- egy szoba, egy-egy saját fürdőszobával. Minden szobának saját Dunára néző erkélye van.
A lépcsők mellett üvegfal korlát van, így a lépcsőház is teljesen átlátható, napfényes.
Minden szobában egyedi, különleges stílusú modern falfesték!
Fűtés: helyiségenként szabályozható elektromos padló- és falfűtés!
A ház hűtése Hőszivattyús plafon- és oldalfal hűtéssel. Melegvíznek külön elektromos boyler.
Minden ablak kívül-belül Antracit színű 3 réteg üvegezésű, hőszigetelt alumínium redőnyökkel, minden redőny elektromos, időprogramos, szúnyoghálókkal, riasztóval.
Teraszajtók emelő-toló rendszerűek, küszöbmentesek. 
Programozható, esőérzékelős fúrt kútról működő automata öntöző-rendszer, épített gyeprendszer, kerti csap, több autónak térköves beálló, térköves terasz, járda, elektromos bejárati kapu.
Az ingatlan aszfaltos utcában van, összközműves, csatornázott, csendes, nyugodt, csak azok járnak arra akik ott laknak. Földszint: 83 nm Középső szint 44 nm Felső szint: 44 nm.
Irányár: 119,9 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277


 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!