Szigetszentmiklós Dunaparti részén gyönyörű új építésű 125 nm-es családi ház 600 nm telekkel eladó. Kulcsrakészen: 81 Mft

81 MFt

Szigetszentmiklóson Dunaparti környezetben iskola, ovoda, bevásárlás közelében szép új házak környezetében gyönyörű új vonalú, modern, egyedi stílusú netto 125 nm földszintes, tégla építésű 15 cm-es Dryvittal szigetelt 30 cm-es födém szigetelésű, HŐSZIVATTYÚ rendszerű padló plusz radiátor fűtéses CSOK igénylésre alkalmas önálló családi ház épül 600 nm-es telekkel. Amennyiben a kedves vevő nagyobb telket szeretne, az is megoldható!
Térköves autóbeálló, térköves járda, extra hőszigetelésű nyílászárók, burkolatok 3500 Ft/nm áron a vételárban benne vannak. Mivel a telek beépíthetősége 30 % az alapterület lehet akár nagyobb is az ár ettől függően változik. Minimum önerő a vételár 35%-a. A mellékelt képek tájékoztató jellegűek, belsőépítész kolléganőm segítségével a belső enteriőr akár ilyen is lehet! Egyetlen alaprajzot nézve is rengeteg lehetőség és megoldás létezik. A koncepció átbeszélése után a részleteket, megoldási lehetőségeket összedolgozva, továbbgondolva lehet elkészíteni a végleges változatot, ami a kiviteli tervek alapját fogja képezni.
Az alábbi látványtervek inspiráló képek, A VEVŐ TERVEZHETI MEG AZ ALAPRAJZOT igényre szabhatóan, dupla garázzsal is kérhető. Megegyezés szerint a telekre nagyobb ingatlan is építhető!
Dunaparti lejárót is használhat a vevő!
Lehet csónakázni, horgászni, vagy esetleg sup deszkával egyszerűen csak felfedezni a gyönyörű Dunapartot.
Gyönyörű referenciákat tudunk mutatni! Átadás szerződéstől egy év.
Kulcsrakész ár 125 nm 81 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!