Szigethalom parkerdei részén nettó 144 nm-es gyönyörű vízpart közeli családi ház 953 nm telekkel eladó!

95 MFt

Páratlan természeti körülmények között, Szigethalom Parkerdő mellett és egyúttal a Kis-Duna partja közt épült fel ez az egyedi építészeti megoldásokkal, ám elrendezésében annál praktikusabb ötletekkel bíró, elbűvölő és az első benyomástól marasztaló hangulatú Ház, amelyre joggal illik inkább 'Az Otthon', kifejezőbb szava. Minden olyan műszaki tartalommal bír, aminek egy ilyen kaliberű ingatlannak rendelkeznie kell: padlófűtés, a háznak szívében és központjában megépített kandalló, klímák, riasztók, 953 nm-es telek, gyönyörű és hatalmas fedett terasz, több autónak fedett beálló, de ami a legszebbé teszi kategóriájában, az belső összhang, amivel a burkolatok, színek, belső anyagok, a borovi fenyő nyílászáróktól a nyitott fafödémig tökéletes összhangot tudott teremteni azzal a környezettel, amibe megálmodták és amiben felépítették.
Ahogyan az 2009-ben műszakilag már szabvány szerint előírás volt, természetesen annak megfelelően épült: Tégla, dryvit szigeteléssel, nettó 119 földszinti nm + nettó 25 nm nyitott galéria, 4 szoba plusz nappali, 2 fürdőszoba, déli fekvésű hatalmas fedett terasz, az épület két szárnyában külön hálószobák és külön fürdő- és vizesblokk helyiségekkel, amivel akár 2 generációnak is tökéletes lehet. Beépített konyhabútor beépített gépekkel, praktikus kamrahelyiség. Külön mosókonyha. Kertben 20 nm-es fa házikó tárolásra. Irányár: 95 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71


 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!