Szigetszentmiklóson kertvárosi részén 109 nm-es 3 szoba + nappalis családi ház 531 nm telekkel: 32,9 Mft

32,9 MFt

Szigetszentmiklós kertvárosi részén 30 cm-es Porotherm téglából épülő 10 cm-es Dryvittal szigetelt fafödémes, cserép fedésű 92 nm-es hasznos alapterületű 4 szobás családi ház 531 nm-es bekerített telekkel eladó. Bejárati ajtó 5 ponton záródó fehér színű, ablakok 6 légkamrás, fehér színű, acélmerevített Argongázas, ereszcsatorna festett aluminium, betonozott gépkocsibeálló, ház körül járda, riasztó kiépítve. Fűtés: minden helyiségben helyiségenként szabályozható energia takarékos infrafűtés. Melegvíz ellátás 1,8 KW-os 120 literes villanyboylerrel. Kulcsrakész ár: 32,9 Mft Átadás 2019 március vége - április.
Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka magasabb, mint más fűtési megoldásoknak. Egy modern, kényelmes megoldás, az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek. Kimagasló minőségű, tartós (45-50 éves élettartamú) infra fűtőfilm. A helyiségenként telepitett szabályzó, rendkivül gazdaságossá teszi az infrafűtést!!! Téli hónapban sem több a villyanyszámla, mint egy gázos fűtésrendszerrel ellátott házban összesen. Az épület külső színezése elkészült, részben a belső burkolatok is kiépítésre kerültek, belülröl már csak a szerelvényezés hiányzik.

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!