Szigetszentmiklóson abszolut a központban eladó egy 132 nm-es szép újszerű családi ház 640 nm gondosan ápolt, parkosított telekkel. Irányár: 54,9 Mft AUGUSZTUSI KÖLTÖZÉSSEL!

54,9 MFt

Szigetszentmiklóson abszolut a városközpontban, csendes utcában HÉV állomás, Csepeli busz, piac, bevásárlás, posta, iskola, ovoda, orvosi rendelő, gyógyszertár stb 3 - 4 perc sétára eladó egy 2002-ben  épült 2 éve átépített, földszintes, gyönyörű világos kelet-nyugati fekvésű 132 nm-es dupla garázsos 3 szoba + nappalis családi ház 640 nm-es gondosan ápolt, parkosított, automata öntözőrendszeres telekkel. Esővíz szikkasztóba elvezetve, eshet bármennyi eső, a telken nem áll meg a víz! A telek végében van egy kerti tároló, valamint egy kb 15 nm-es fedett kerti terasz. A telek első és a hátsó felében egy furt kútról üzemelő slag csatlakozó van. A 36 nm-es garázs felett található egy jelenleg vendégszobának használt szép nagy helyiség és egy tágas gardrób is. Elektromos bejárati kapu és garázs ajtó, garázsban hideg - meleg vizes mosdó. Fűtés: gáz kombi cirkó padló és radiátorokkal, napelemes melegvíztárolóval. Hőszigetelt üvegezésű fehér színű műanyag nyílászárók, biztonsági, hőszigetelt alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal, párkányok, riasztó, klíma. A nyílászárókon páramentesítő rendszer van, amikor a műszer párát érzékel a lakásban, autómatikusan beindul az elszívás! Beépített konyhabútor, beépített előszobai bútor, kamra polcok maradnak, egyik szobának saját gardrobja van. Konyha és a nappali között a takarékos helykihasználás miatt tolóajtó van. Helyiségek: előszoba, konyha, kamra, nappali, 3 szoba, gardrob, kádas - zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, külön wc, dupla garázs, garázs felett vendég szoba. A ház 96,44 nm-es garázs 36 nm. A tulajdonosnak már megvan az új ház, legkésőbb augusztus végén kiköltözik. Irányár: 54,9 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!