Szigetszentmiklóson abszolut a központban 141,36 nm-es 3 szoba + nappalis, garázsos, gardrobos, dupla komfortos szerkezetkész családi ház 700 nm telekkel 35,5 Mft

35,5 MFt

Szigetszentmiklóson abszolut a központban iskola, ovoda, bölcsöde, bevásárlás, orvosi rendelők, Közvágóhidi HÉV, Csepeli busz stb néhány perc kényelmes sétára, eladó egy btto 141,36 nm-es (109,44 nm) 3 szoba + nappalis, garázsos, gardrobos, dupla komfortos családi ház 700 nm-es telekkel. Az építkezés már elkezdődött, a vállalkozó szerkezetkész állapotban kívánja eladni, de amennyiben igény van rá kulcsrakész állapotra is vállalja a befejezést plusz kb 12 - 15 Mft. A hirdetési árban benne van az épület cseréppel lefedve, belső válaszfalak terv szerint, nyílászárók beépítve, az összes közmű, hátul dróthálós kerítés 37 Mft. A közmű hozzájárulások be vannak fizetve, csak a rákötéseket kell fizetni. A befejezés részleteinek megbeszélése személyesen a vállalkozóval történik. CSOK, HITEL IGÉNYELHETŐ!
Amennyiben nem kérjük a nyílászárókat, garázs ajtót, ereszcsatornát, abban az esetben az ár: 35,5 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!