Szigetszentmiklóson eladó egy 2000-ben épült földszintes 155,30 nm-es 3 szoba + nappalis, két fürdőszobás, két garázsos családi ház 670 nm telekkel. 42,8 Mft

42,8 MFt

Szigetszentmiklóson kínálunk eladásra egy 2000 -ben 38 cm-es porotherm téglából épült, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkező szép világos, reggeltől estig napfényes, nagyon alacsony rezsivel fenntartható földszintes 155,3 nm-es 3 szoba + nappalis, dupla garázsos, két fürdőszobás önálló családi házat 670 nm-es telekkel.
Fűtés: gáz kombi cirkó. Nappaliban és a konyhában padló és radiátor fűtés, szobákban radiátorok.
A nappaliban épített fa tüzelésű kandalló az őszi és a tavaszi hűvösebb időszakban kiválóan rásegít a téli fűtés rezsire. Riasztó.
Helyiségek
: előszoba, szép nagy kényelmes konyha - étkező, itt még egy dolgozó sarok is elfér, jelenleg is van, kamra, nappaliban két dupla terasz ajtó és egy ablak, így akkor is szép világos amikor éppen nem süt be a nap, 3 szoba, kádas fürdőszoba wc-vel (ez a fürdőszoba az egyik szobából közelíthető meg) a másik fürdőszoba zuhanyzós, mellette egy külön wc-vel, kazánház-mosókonyha és egy kényelmes dupla garázs. Garázsból bejárat a lakásba.
A ház 121,87 nm-es a garázs 33,43 nm összesen 155,3 nm-es. Irányár: 42,8 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!