Szigetszentmiklóson szép házak környezetében eladó egy 140,1 nm-es 4 szoba + nappalis önálló családi ház 1133 nm-es saját telekkel. Kulcsrakészen 49,9 Mft

49,9 MFt

Szigetszentmiklós kertvárosi részén, szép házak környezetében aszfaltos, összközműves, csatornázott utcában 30 cm-es porotherm téglából épülő, cserép fedésű 15 cm-es dryvittal szigetelt 5 légkamrás bukó-nyíló műanyag nyílászárókkal 3 réteg hőszigetelt üvegezéssel btto 140,1 nm-es (113,58) 4 szoba plusz nappalis PADLÓFŰTÉSES önálló családi ház 1133 nm saját telekkel eladó. Murvás autóbejáró, 2 autónak térköves parkoló, esővíz elvezetésének 2 db víznyelő szikkasztó, a ház mellett két oldalon zárt beton kerítés. A tervező az ingatlan tájolását figyelembe véve a lehető leg optimálisabban használta ki a benapozást és a minél praktikusabb belső elrendezést. Így alakult ki ez a 4 szoba plusz nappalis 18 nm-es nappaliból közvetlen kertkapcsolatos teraszos, plusz háztartási helyiséggel is rendelkező gyönyörű világos, napfényes családi ház. Minden hálószoba nagyobb mint 12 nm, valamint a szinte szoba méretű 9,12 nm-es fürdőszoba és a 4,5 nm-es háztartási helyiség még egy 5 tagú családnak is tágas, kényelmes, élhető tereket biztosít. Ház kiemelve, bejáratnál 2 - 3 fokos lépcsősor. Burkolatok 3.000.- Ft/nm árig a vételárban benne vannak. A terasz burkolása és fedése nincs benne a vételárban, de megépítését a vállalkozó vállalja. Helyiségek: tágas, kényelmes előszoba 35,65 nm-es jól berendezhető gyönyörű világos, dupla terasz ajtós nappali, 4 szoba, fürdőszoba wc-vel, külön wc (billenős wc) háztartási helyiség. Kulcsrakészen 49,9 Mft Átadás: 2020. június - július. Amennyiben még az idei évben vásároljuk meg az ingatlant, nem lesz áremelkedés!

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!