Szigetszentmiklóson központhoz közel KÉT UTCÁRA NYÍLÓ 4 szoba+nappalis Garázsos önálló családi ház 600 nm telekkel eladó! 65 Mft

65 MFt

HAMAROSAN ÁTADÁS!

Az egyetlen extra felszereltségű Családi Ház! Ritka, 2 utcára nyíló megközelíthetőséggel!
Szigetszentmiklóson központ közelében, HÉV megállótól néhány perc sétára, szép új családi házak szomszédságában 30 cm-es Porotherm téglából épült 10 cm-es Dryvittal szigetelt nettó 140 nm-es gyönyörű szép világos, körben napsütötte földszintes 4 szoba + nappalis Garázsos családi ház 600 nm telekkel eladó.
Az ingatlan elhelyezkedését tekintve ritka és egyedülálló, mivel az két utcáról is közvetlenül megközelíthető! A 4 szoba + nappalin kívül egy 20 nm-es garázs is helyet kapott az épületen belül, közvetlen bejárattal a lakótérbe.
A házba rengeteg extra kerül beépítésre, melyek természetesen a vételár részét képezik, mint: nyitás és mozgás érzékelős riasztók kezelő panellel; elektromos nagykapu motorral; elektromos garázskapu motorral; két autónak térkövezett kocsibeálló; kovácsolt vas kis- és nagykapu; kaputól a bejáratig térkövezett járda; ház körül térköves járda; nappaliban 1 db 3,5 KW klíma üzemkészen felszerelve; 2 db víztakarékos wc; ablakok teljes redőnyözéssel és szúnyoghálókkal; utcai kerítés zsalukő alappal, lécekkel, elválasztó kerítés zöld drótháló.
Hőszigetelt üvegezésű, fehér színű 3 rétegű műanyag nyílászárók külső - belső párkánnyal, 60 db elektromos kiállás.
Lábazat körbe szigetelve, szinezve. Belső és külső színek fehértöl a pasztell színig a vételárban benne vannak.
Fűtés: energia takarékos kondenzációs gáz kazán.
Hideg burkolatok 3500 Ft/nm meleg burkolatok 2500 Ft/nm áron választhatók.
CSOK, Hitel igénylésben ügyintézőink 13 Bankkal állnak kapcsolatban.
AZ INGATLAN A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÉPÍTÉSI FÁZISBAN VAN, BELÜLRÖL IS ELKÉSZÜLT, MÁR CSAK A BURKOLATOK, SZERELVÉNYEZÉS ÉS A BELSŐ AJTÓK HIÁNYOZNAK, MELYET A VEVŐ VÁLASZTHAT KI!
Kulcsrakész ár: 65 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!