Szigetszentmiklós városközpontjában nagyon alacsony rezsivel fenntartható 50,88 nm-es 1,5 szobás tetőteraszos PENTHOUSE lakás eladó. Irányár: 34,84 Mft

34,8 MFt

Eladásra kínálunk Szigetszentmiklóson a legkorszerűbb épületenergetikai elveknek is megfelelő, kiemelkedően magas műszaki tartalommal megépített, nagyon alacsony rezsivel fenntartható A++ minősítésű alternatív hőszivattyús fűtési – hűtési – páramentesítési GEO TARIFÁS rendszerrel épült társasházban kettő darab lakást. A társasház korát megelőző technológiával épült, így 10 év múlva is korszerű, energia takarékos, hatékony és piacképes otthon lesz, emiatt befektetésnek is kiváló. Az ingatlan előrehaladott építési fázisban van, hamarosan következik a burkolás és a szerelvényezés. Minden lakáshoz egy kültéri parkoló a vételárban benne van. A mennyiben ezt az ingatlant választja, már lehet is burkolatokat választani. Költözés 2020. április. A mellékelt képek a lakás belső elrendezéséhez nyújtanak segítséget a kedves vevőnek, melyek pontosan ehhez a lakáshoz készültek! Egyedi ötletekkel igyekszünk megkönnyíteni a kényelmes és praktikus belső kialakítást, a minél megfelelőbb, célszerűbb helykihasználás érdekében. További hasznos tanácsokért ajánlom Belsőépítész kolléganőm segítségét.
50,88 nm-es 37 nm PENTHOUSE TERASZOS 1,5 szobás Irányár: 34,84 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871 
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!