Szigetszentmiklós központjában, csendes utcában eladó egy 195 nm-es családi ikerház 450 nm telekkel. Irányár: 68,8 Mft

68,8 MFt

Szigetszentmiklós abszolut központjában, igényes házak környezetében, csendes utcában, iskola, ovoda, bevásárlás, piac, HÉV, csepeli busz néhány perc kényelmes sétára, eladó egy 2009-ben téglából épült 10 cm-es Dryvittal szigetelt 195 nm-es gyönyörű világos, dupla teraszos PADLÓFŰTÉSES ikerház 450 nm-es saját telekkel.
Az ikerházat lépcsőház választja el egymástól, így olyan mint egy különálló családi ház, hiszen nincsenek közös falak.
A lakótér 117 nm-es. Az alsó szinten egy 78 nm-es két autónak kényelmes beálló van tárolókkal és mosókonyhával. Így összesen az ingatlan 195 nm-es. Alaprajzok a mellékletben!
A nappalinak szép napsütötte déli fekvésű terasza van, valamint egy hátsó, keleti fekvésű terasza is, ami a nyári nagy melegben kellemesen árnyékos, kiváló hely ebédeléshez vagy esti hangulatos beszélgetésekhez.
Fűtés: gáz kombi cirkóval, földszinten a nappaliban és a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, szobákban radiátor. Valamint a nappaliban működő fa tüzelésű KANDALLÓ remekül kiegészíti a téli fűtés számlát.
Minden ablakon redőny, szúnyogháló, párkányok, tetőtéri ablakokon külső-belső árnyékolók, az emeleten hűtő - fűtő klíma, riasztó.
A kert igényesen gondozott, öntözése furt kútról autómata rendszerrel történik, 5 nm-es szerszám tárolóval.
Az ingatlan olyan ritka tulajdonsággal rendelkezik, hogy nem csak a város központjában van, hanem a Dunapart és a szabadidő központ is pár perc sétával elérhető.
Mivel minden infrastruktúra közel van, autó nélkül közlekedő családoknak is egyedülálló lehetőség.
Irányár: 68,8 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!