Kis Duna parti vízparti 240 nm-es családi ház saját stéggel 958 nm telekkel eladó! Irányár: 114 Mft

114 MFt

Szigethalom Parkerdei részén, csendes, tiszta, jó levegőjű környezetben, egyik oldalon a Kis-Duna másik oldalon a Parkerdő által határolt területen, közvetlen a Dunaparton, NAGYHAJÓVAL IS KIKÖTHETŐ PARTSZAKASZON, eladásra kínálunk egy saját stéggel rendelkező 2007-ben épült, 2 éve részben felújított (új fürdőszoba) 240 nm-es családi házat, melyből a lakószint 160 nm a szuterén 80 nm. A gyönyörűen körbenapozott családi ház 958 nm minden oldalról zárt telekkel rendelkezik. Ritka lehetőség hogy a telekre több autó is elfér, a garázsban is egy nagyobb autónak van hely, valamint a ház előtt még 3 autónak kialakított parkoló van. A két bejárati kapu közül az egyik elektromos, a másik tolókapus, a garázs ajtó is elektromos.
Fűtés
: melegvíztárolós gáz kazán, nappaliban fa tüzelésű kandalló.
SAJÁT ENGEDÉLYEZETT STÉG!

Horgászni szerető, vízi életet kedvelőknek a legjobb halfogó hely! Vagy csak a festői környezetet, a Duna parti panorámát, az oxigéndúsabb friss levegőt értékelőknek is kiváló helyen lévő, jó állapotú családi ház. Minden évszakban egyedülálló kilátás a Dunára, vízi életre, nádasokra. Gyermekeink egészségének megörzése érdekében kiváló helyen van.
Az ingatlan szép világos, napfényes, kelet-nyugati fekvésű, hideg napokon, karácsonyi estéken a nappaliban lévő épített kandalló biztosítja a jó hangulatot. Ha a mai rohanó világban igényes környezetre, madárcsicsergésre, csendre, nyugalomra vágyik, sportolni szeret a városhoz közel, akkor máris megtalálta álmai otthonát. Helyi buszmegálló 100 m-re. A nyáron gyönyörű zöld lombozatú fákkal határolt környezetnek köszönhetően alig van szükség klímára. A fák lombjáig érő teraszról pedig élvezhetjük a páratlanul szép szemet gyönyörködtető Dunaparti kilátást.
Irányár: 114 Mft A ház helyiségei a mellékelt alaprajz szerint.

További felszereltség:
- Kert parkosítva, furt kútról működő locsolórendszer.
- Esővíz vízgyüjtőbe elvezetve.
- Kutyának külön elkerített telek házikóval.
- Fedett terasz.
- Fedett autóbeálló.
- Fa nyílászárók.
- Redőnyök, szúnyoghálók.
- Elektromos garázs és bejárati kapu.
- A stég újra deszkázva, festve, stégen kényelmes, zárt tárolási lehetőség.
- garázsban polcrendszer, radiátor.
- Garázs lejáróhoz fűtőrendszer, ami leolvasztja a jeget.

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!