Szigetszentmiklós városközpontjában, abszolut a központban gyönyörű új építésű 125 nm-es családi ház 600 nm telekkel eladó. Kulcsrakészen: 81 Mft

81 MFt

Szigetszentmiklós városközpontjában, iskola, ovoda, bevásárlás, piac, posta stb pár perc sétára szép új házak környezetében gyönyörű új vonalú, modern, egyedi stílusú netto 125 nm földszintes, tégla építésű 15 cm-es Dryvittal szigetelt 30 cm-es födém szigetelésű, HŐSZIVATTYÚ rendszerű padló plusz radiátor fűtéses CSOK igénylésre alkalmas önálló családi ház épül 600 nm-es telekkel. Amennyiben a kedves vevő nagyobb telket szeretne, az is megoldható!
Térköves autóbeálló, térköves járda, extra hőszigetelésű nyílászárók, burkolatok 3500 Ft/nm áron a vételárban benne vannak. Mivel a telek beépíthetősége 30 % az alapterület lehet akár nagyobb is az ár ettől függően változik. Minimum önerő a vételár 35%-a. A mellékelt képek tájékoztató jellegűek, belsőépítész kolléganőm segítségével a belső enteriőr akár ilyen is lehet! Egyetlen alaprajzot nézve is rengeteg lehetőség és megoldás létezik. A koncepció átbeszélése után a részleteket, megoldási lehetőségeket összedolgozva, továbbgondolva lehet elkészíteni a végleges változatot, ami a kiviteli tervek alapját fogja képezni.
Alábbi látványtervek inspiráló képek, a vevő tervezheti meg az alaprajzot, igényre szabható, dupla garázzsal is kérhető. Megegyezés szerint a telekre nagyobb ingatlan is építhető!
A vállalkozó a Városközpontban és a Dunapart közelében is épít!
A Dunapart közeli telkeknél Dunaparti lejárót is használhat a vevő!
Lehet csónakázni, horgászni, vagy esetleg sup deszkával egyszerűen csak felfedezni a gyönyörű Dunapartot.
Gyönyörű referenciákat tudunk mutatni! Átadás szerződéstől egy év.
Kulcsrakész ár 125 nm 81 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!