Szigetszentmiklós városközpontjában, abszolut a központban gyönyörű új építésű 156 nm-es családi ház 750 nm telekkel eladó. Kulcsrakészen: 81 Mft

81 MFt

Szigetszentmiklós városközpontjában, iskola, ovoda, bevásárlás, piac, posta stb pár perc sétára szép új házak környezetében gyönyörű új vonalú, modern, egyedi stílusú 156 nm-es netto 125 nm földszintes, tégla építésű 15 cm-es Dryvittal szigetelt 30 cm-es födém szigetelésű padló plusz radiátor fűtéses CSOK igénylésre alkalmas önálló családi ház épül 750 nm-es telekkel. A vállalkozónak van még 1400 nm-es és 560 nm-es telke is Szigetszentmiklós más helyein, bármelyiket lehet választani!
Térköves autóbeálló, térköves járda, extra hőszigetelésű nyílászárók, burkolatok 3500 Ft/nm áron a vételárban benne vannak. Mivel a telek beépíthetősége 30 % az alapterület lehet akár nagyobb is az ár ettől függően változik. Minimum önerő a vételár 35%-a. A mellékelt képek tájékoztató jellegűek, belsőépítész kolléganőm segítségével a belső enteriőr akár ilyen is lehet! Egyetlen alaprajzot nézve is rengeteg lehetőség és megoldás létezik. A koncepció átbeszélése után a részleteket, megoldási lehetőségeket összedolgozva, továbbgondolva lehet elkészíteni a végleges változatot, ami a kiviteli tervek alapját fogja képezni.
Alábbi látványtervek inspiráló képek, a vevő tervezheti meg az alaprajzot, igényre szabható, dupla garázzsal is kérhető. Gyönyörű referenciákat tudunk mutatni! Átadás szerződéstől egy év.
Kulcsrakész ár: 81 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!