Szigetszentmiklós abszolut központjában eladó egy garázzsal 170 nm-es családi ház 763 nm-es gyönyörűen parkosított telekkel. Irányár: 49,8 Mft Mft

49,8 MFt

Szigetszentmiklós abszolut központjában csendes, széles, járdával is rendelkező aszfaltos utcában eladásra kínálunk egy jó fekvésű, szép világos 38 cm-es Porotherm téglából épült 5 cm-es Dryvittal szigetelt összesen 170 nm-es garázsos, földszintes 2012-ben felújított családi házat 763 nm-es gyönyörűen parkosított telekkel. Elektromos bejárati kapu, a 40 nm-es garázsnak is elektromos ajtaja van, kertben fedett kerti sütő kemencével, több tároló, fa tároló, medencének kialakított intim hely. A kaputól a bejáratig járda, a telekre belépve egy murvás kocsibejárón keresztül jutunk az igényesen kialakított kert hátsó felébe, ahol az egyedileg kialakított, különös gonddal, szép növényekkel megépített kert látványa tárul elénk. A háznak három terasza van, kerti tavacska, a garázson kívűl több autónak parkolási lehetőség, 3 fázis, locsolás ásott kútról. A lakott terület összesen 130 nm, ezen kívűl van még egy 40 nm-es garázs, így összesen 170 nm. Három padlás van, mindhárom pakolható, kis pince. Riasztó, aluminium hőszigetelt redőnyök, fa nyílászárók, gáz konvektoros fűtés, valamint egy vegyes tüzelésű kandalló is van. NAGYON ALACSONY A REZSI! Új villanyvezetékek, éjszakai áram, új 120 literes boyler, kertben minden teraszon tv kiállás, a lakásban is minden szobában. A tulajdonosoknak már megvan az új ingatlan, de költözni idén már nem szeretnének. Helyiségek: fedett előterasz, tágas, nagyméretű előszoba, 3 szép világos szoba, konyha-étkező, kádas fürdőszoba, külön főzőfülke szellőző ablakkal, kamra, itt lehet felmenni a nagy padlásra, nyári konyha, innen a kertbe is ki lehet menni és a 40 nm-es garázsba is, valamint a fedett teraszra is.
Irányár: 49,8 Mft Várom a kedves érdeklődők jelentkezését! Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!