Ráckevén egy éve rendkívül igényes minőségben megépített 100 nm-es családi ház 700 nm-es telekkel eladó. Irányár: 49,9 Mft

49,9 MFt

Ráckevén eladásra kínálunk egy 2020-ban kiemelkedően magas műszaki színvonalat képviselő anyagokból megépített 100 nm-es 2,5 szoba plusz nappalis PADLÓFŰTÉSES, nagyon alacsony rezsivel fenntartható önálló családi házat 700 nm-es telekkel. Az ingatlan szép zöldövezeti környezetben van, néhány perc sétára a HÉV állomástól, két oldalról vadonat új házakkal, a nappaliból megcsodálhatjuk a közeli erdőből kijáró őzeket is.
A ház minden oldalról bekerített, utca felöl fa léces kerítés kiskapuval, nagykapuval, többi oldalról masszív drótkerítés.
A ház fűtése és melegvíz-ellátása energiatakarékos, kiváló minőségű és hatásfokú
KONDENZÁCIÓS kazánnal van megoldva padlófűtéssel.
Három réteg üvegezésű műanyag nyílászárók dupla fényzáró rolókkal, szúnyoghálókkal, igényes belső ajtók, beépített konyhabútor, kapunál elektromos kiállás, 6 nm-es szigetelt kerti tároló, két autónak betonozott parkoló.
Tégla építésű 15 cm-es Dryvittal szigetelt, födém szigetelés 20 cm, az ingatlanra még két év teljes garancia van!
Btto 100 nm Netto 78 nm. TEHERMENTES!
A lakásba egy fedett szélfogón keresztül jutunk be, ahol előszőr az előszobába érünk, innen nyílik egy fél szoba, amit a tulajdonosok gardrobnak használnak. A gyönyörű világos amerikai konyhás nappaliból közelíthető meg a ház két ellenkező oldalán lévő gyermek és felnőtt szoba, kádas fürdőszoba, külön wc és a háztartási helyiség. Itt van a mosógép, szárítógép és a cirkó is.
Ha egy igazi természetközeli otthonra vágyik ne keressen tovább! Megtalálta!
Kisgyermekes családoknak illetve kutyásoknak is kiváló lehetőség a környék szép zöldövezeti környezetét felfedezni!
Kérem hívjon, szivesen megmutatom!
Irányár: 49,9 Mft
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Hasonló ingatlanok


Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!