Szigetszentmiklóson közvetlen a Kis-Duna partján eladásra kínálunk egy 30 nm-es könnyűszerkezetes, összkomfortos nyaralót. Irányár: 29 Mft

29 MFt

TEHERMENTES INGATLAN!

Szigetszentmiklóson közvetlen a Kis-Duna partján, gyönyörű zöldövezetben, eladásra kínálunk egy stéggel, kocsibeállóval rendelkező 35 nm-es összkomfortos, könnyűszerkezetes 10 cm-es Dryvittal szigetelt, állandó lakásra alkalmas nyaralót 480 nm-es telekkel. Az ingatlan mellett elkezdték egy 35 nm-es tégla épület hozzáépítését, de ezt már nem fogják befejezni. Jelen állapotban eladó. Áram, víz, csatorna, kábel tv, internet kiépítve. Gáz az utcában. A ház cserépkályhával fűtött.
Az ingatlannal szemben az út másik oldalán 80 nm-es szintén közvetlen vízparti terület még ehhez a házhoz tartozik. Itt lehet parkolni, itt van a stég is, motorcsónakkal itt is ki lehet kikötni.
Ajánljuk olyan vevőknek, akik munkába járás miatt szeretnének Budapesthez közel lakni, kedvelik a csendet, nyugalmat, vizi sportot, horgászatot, a hétvégi bográcsozást. A csendes Dunaparti környezet garantáltan megnyugtató hatású! A kert füvesített, gyümölcsfákkal beültetett.
Irányár: 29 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!