Szigetszentmártonban Dunaparttól két percre 40 nm-es nyaraló eladó. Horgászoknak is kiváló! Irányár: 13,9 Mft

13,9 MFt

Szigetszentmártoni Dunaparton, aszfaltos utcában, eladásra kínálunk egy terasszal együtt 40 nm-es 2 szobás összkomfortos nyaralót.
Az ingatlan tiszta, száraz, nem nedves, az adottságaihoz képest jól karbantartott. Fa szerkezetű, fa nyílászárókkal, az épület mellett van egy külső tároló is, amit kicsit rendbe téve nyári konyhának is lehet használni. Az ingatlan nem közvetlen a Dunaparton van, de néhány háznyira két ház közötti lejárón le lehet jutni a vízpartra. Így akár kajakozni, csónakázni, vagy horgászni is kiváló hely. Mivel nagyon közel van a Dunapart, kiváló nyaralási lehetőséget biztosít akár egy egész családnak is. A fedett teraszon keresztül lehet megközelíteni a nappalit ahonnan nyílik a fürdőszoba, és a hálószobába is a fedett teraszon keresztül mehetünk be. Fűtése elektromos, a gázon kívül minden közmű bent van!
Fűtés javaslat az alábbi linken: Gyógyhatású infrafűtés!
http://infradeluxe.com/hu/index_hu.html

Irányár: 13,9 Mft

Tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Várom a kedves vevők jelentkezését!

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!