Szigetszentmártonban közvetlen vízparti, SAJÁT STÉGES 40 nm-es nyaraló eladó. Irányár: 41,5 Mft

41,5 MFt

Szigetszentmártonban közvetlen a Kis Duna Főágán, saját stéggel rendelkező, vegyesen tégla és könnyűszerkezetes építésű, cserép fedésű, gyönyörű Dunai panorámás 40 nm-es szépen karban tartott nyaraló 225 nm-es telekkel eladó. Az ingatlan csatornázott, vezetékes víz, áram van a házban, gáz a telek előtt az utcában. A stég hivatalos, névre szóló. A nyílászárók fa szerkezetűek, kisméretű konyhabútor sütő és főzőlappal, MOSOGATÓGÉPPEL, ÚJ ARISTON VÍZMELEGÍTŐ, parkettás szoba, nappaliból közvetlen kertkapcsolatos vízre néző 12 nm-es FEDETT terasz. A födém üveggyapottal szigetelt! Fűtése elektromos.
Szerszám tároló, ÉPÍTETT KEMENCE, Telken belül 3 autónak térköves beálló, jó állapotú bejárati kapu. Helyiségek: előszoba gardrob szekrénnyel, előszobában étkező, konyha, zuhanyzós wc-mosdóval, 1 szoba.
A kert akkora, amekkora egy családi rendezvényhez pont elegendő, rossz idő esetén a fedett, tágas terasz biztosítja a jó hangulatot, valamint a saját stég rengeteg kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani!
A stég melletti nádas tisztítása folyamatban van!
Ha szeretné hétvégéit egy csendes, nyugodt, közvetlen vízparti nyaralóban tölteni messze a város zajától, de elérhető közelségben, kérem hívjon, akkor ez az ingatlan önnek való! A csodás vízparti hangulat miatt ajánlom csendet, nyugalmat keresőknek, természetet kedvelőknek, vizi sportot és horgászatot szeretőknek is.
Irányár: 41,5 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871


 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!