Szigethalom legszebb Parkerdei részén, hajózó-, főág melett, saját stéggel, 285 nm-es 11 szobás családi ház 1243 nm telekkel eladó!

220 MFt

Szigethalom legszebb Parkerdei részén, összközműves aszfaltozott utcában épült ez az impozáns, nagyszerű gondolatokkal és ötletekkel teli, a vízpart egyik éke és gyöngyszeme, ami büszke de visszafogott pompájával tündököl a Kis-Duna tükrében. Hatalmas és tágas terek jellemzik, 3 külön-bejáratú lakásával pedig, akár több együtt élő generációnak is tökéletes, vagy havonta stabil jövedelemkiegészítés céljára befektetésül albérletre kiadva, egy hosszútávú bevételforrás (600-700.000,- Ft fix havi bevétel). A házhoz 1243 nm-en telek tartozik. Önálló saját használatú stéggel, közvetlenül a hajózó-, főág mellett!! Az ingatlan 38 cm-es Porotherm nútféderes téglából épült. Porotherm válaszfalakkal. 3 db Schiedel kéménnyel, 2 db a kandallókhoz, 1 pedig a nagy lakás gázfűtéséhez. A ház összesen nettó 285 nm, 11 szobával. Minden nyílászáró műanyag hőszigetelt, thermo üvegezésű. Belső ajtók natúr bükk kivitelezésben. Födémen 15 cm üveggyapot hőszigetelés.

Irányár: 220 Mft
 

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!