Szigethalom Parkerdei részén közvetlen a Kis-Duna Főágán, Hajózó részen eladó egy 120 nm-es családi ház 704 nm telekkel. Irányár: 119 Mft

119 MFt

Szigethalom Parkerdei részén, egyik oldalról a Kis-Duna, másik oldalról a Tököl Parkerdei rész által határolt környezetben, közvetlen a Dunapart mellett, gyönyörű zöldövezetben eladó egy 120 nm-es családi ház 704 nm-es füvesített telekkel. Vizi sportot, hajózást kedvelőknek különösen ajánljuk az ingatlant.
A családi ház az 1980-as években téglából épült, cserép fedésű, folyamatosan karban tartott, a villany vezetékek cserélve lettek, összközműves, csatornázott.
Fűtése gáz cirkó, a nappaliban van egy fa tüzelésű kandalló.
A ház alsó szintjén van egy télikert szerű, a szokásos előszobától jóval nagyobb előszoba, konyha-étkező, kényelmes, tágas nappali, zuhanyzós fürdőszoba. Emeleten 3 szoba.
Ház mögött fedett fatároló, kb 20 nm-es pince, egy autónak fedett beálló, de a telken belül több autónak is kialakítható parkoló.
Ha a mai rohanó világban madárcsicsergésre, csendre, nyugalomra, igényes környezetre vágyik, sportolni szeret a városhoz közel, akkor máris megtalálta álmai otthonát.
Irányár: 119 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!