Liftes Társasházban Gyönyörű 76 nm-es Penthouse lakás 65 nm-es saját terasszal eladó. 71 Mft

71 MFt

TEHERMENTES INGATLAN!
76 NM Plusz 65 nm Penthouse terasz!

Kert helyett kizárólagos használatú saját terasz!


Szigetszentmiklós csendes városközponti részén eladásra kínálunk egy jó fekvésű, álomszép napfényes, kimondottan nagyon alacsony rezsivel fenntartható rendkívül igényes minőségben megépített 76 nm-es 2 szoba plusz nappalis 65 nm-es Penthouse teraszos lakást.
A társasházban lift van, így a harmadik emeletre könnyedén feljutunk, mivel ez a legfelső emeleten van, ez az egyik legcsendesebb lakás.
A lakás a központban, a város szívében, de a forgalom zajától mégis mentes övezetben van, iskolák, ovoda, orvosi rendelő, gyógyszertárak, piac, posta, zöldséges, DM, Penny, ALDI stb néhány perc alatt gyalogosan, autó nélkül is elérhető. Budapestre való bejutás a 4 – 5 perc sétára található Közvágóhidi HÉV-vel 35-40 perc.
A lakáshoz tartozik egy zárt területen lévő térköves felszini parkoló.
Minden ablakon elektromos aluminium redőny és szúnyogháló, nappaliban klíma.
Internet: TELEKOM. Teraszon elektromos szélérzékelős NAPERNYŐ és egy tároló.
Minden beépített bútor, konyhabútor gépekkel, BOSCH mosogatógéppel, gardrobok, előszobai szekrény, hálószobai bútorok, karnisok, függönyök a vételárban benne vannak!
A tárasház 2018-ban épült, még újszerű! Bejutás saját kóddal! Minden mérőóra egyedi!
A kiváló szigeteléseknek köszönhetően hihetetlen, de nem kell bekapcsolni a fűtést, nincs fűtés számla sem. Számlával Igazolva!
Irányár: 71 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!