Szigetszentmiklóson KÖZVETLEN Vízparti, körültekintő és alapos igénnyel felújított 122 nm-es 4 szobás családi ház Saját Stéggel eladó! 89,9 Mft

89,9 MFt

Horgászni szerető, vízi életet kedvelő, vagy csak a festői környezetet, a Duna parti panorámát, az oxigéndúsabb friss levegőt értékelőknek is kiváló helyen lévő, szép állapotú családi ház.

Szigetszentmiklóson, közvetlen a Kis Duna partján, 30 cm-es Porotherm téglából épült 122 nm-es 3 szoba plusz nappalis 2 fürdőszobás, infra padlófűtéses (+ emeleten infrapanel) gyönyörűen körbenapozott, közvetlen vízparti családi ház, nem nyaraló besorolású 350 nm minden oldalról zárt, igényesen parkosított, vakondhálóval és új gyepszőnyeggel borított telekkel eladó.
Fontos kiemelni, hogy ritkán esik ennyire szerencsésen egybe, hogy egy vízparti ház a tömegközlekedés vonalaihoz is közel legyen.
Ezért gyermekes családoknak, vagy autóval nem rendelkező családoknak is kiváló helyen van.

Minden évszakban egyedülálló kilátás a Dunára, vízi életre, nádasokra.
Télen, ha az időjárás is úgy engedi, a házból lesétálva a bátrabbak a befagyott vízen köthetik korcsolyáikat, de akár kényelmesen sétálva, baráti társasággal és egy pohár forralt borral, olyan területeit lehet ilyenkor a nádasoknak és a befagyott víznek járni, amit csak ritkán, esetleg nyaranta csónakkal, vagy egyáltalán soha nem lehetne megközelíteni.
Aztán ahogy a jó idő beköszöntével folyamatosan zöldül és újraéled a természet, olyan egyedi, csak a vízparti élővilágra jellemző természeti hangokat ismerünk meg, ami még az éjszaka nyitva hagyott ablaknál sem zavaró, sőt magával ragadó élmény.
Nyáron pedig aztán a pezsgő vízi életé a szerep.

Ezzel együtt a ház minden olyan műszaki szempontból új és modern megvalósítással rendelkezik, ami hosszú távon élhetővé teszi.

2021-ben új műanyag hőszigetelt thermoüvegezett nyílászárók, 15 cm-es grafitos Dryvit, elektromos Wifi-ről is vezérelhető padlófűtés valamint szintén Wifi-ről szabályozható klíma került beépítésre.
Új villanyhálózat és új lefolyórendszer!
Padlástéren 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés. Új konyhabútor beépített konyhaszigettel, új gépekkel. 
Vízparti panorámás hálószobák.
A fő-hálóhoz tartozik egy privát, 13 nm-es fürdőszoba és egy saját Gadrdrob szoba is!
20 nm-es fedett, vízpartra néző terasz!

15 nm-es újravasalt és újradeszkázott SAJÁT STÉG. 30 nm-es fedett kocsibeálló. 
Fűtés: infra padlófűtés, infrapanel.

Közvetlen vízpart!
A ház és a vízpart között nincs út, nincs sétány, a telek belenyúlik a Dunába!

Irányár: 89.9 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277 

 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!