Szigetszentmiklóson KÖZVETLEN VÍZPARTI 2 x 90 nm-es családi ház 440 nm telekkel eladó! Irányár: 155 Mft

155 MFt

Szigetszentmiklóson és a Ráckevei-Soroksári Dunaág egyik legszebb részén, édenkerti tájba illesztett és kivételes körültekintéssel, odafigyeléssel, választékos igénnyel és az alapanyagok gondos kiválasztásával 2014-ben épített (tulajdonos által saját használatra) KÖZVETLEN VÍZPARTI (nincs előtte sétány) 2 x 90 nm-es családi ház 440 nm telekkel (természetben 550 nm!) eladó. A telek előtt közvetlenül 2 méteres vízmélységet mértek, ami horgászatra vagy nagyobb hajó (belmotorral) tartására, kikötésére és dokkolására is ideálissá teszi a vizet.
A házhoz tartozik egy betonozott fix és két mobil stég dokkolóval, csörlővel. A ház tájolása és a telek benapozottsága olyan kedvező, hogy a nyári rekkenő melegben tökéletes nap-árnyék arányt kap annyira, hogy vagy a stégen napozni, vagy a kertben található matuzsálemi ősfa árnyékába húzódva éppen hűsölni legyen lehetőség.
A ház klímája egyébként nagyon kellemes, a légkondit is alig kell kapcsolni. A tájba beleillő nyitott-gerendás födémmel és a hatalmas, egyedi méretű teherhordó faoszlopokkal készült.
A felső szinten minden fűtés és víz kiállás illetve szigetelés elkészült, hogy egy dekoratív és a háznak akár egyik ékét is adó belső lépcsővel elérhető legyen, vagy akár két generáció részére is alkalmassá lehet tenni egy külső feljáró segítségével. Ezeknek kivitelezésében a tulajdonos szívesen segít. Fűtés: elektromos. (padlófűtés kiépítve gáz kombi cirkóhoz). Klíma.
Helyiségek: előszoba, konyha-étkező-nappali, szoba + gardrób, fürdőszoba + wc.
Irányár: 155 Mft

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!