Tököl Fő útján eladó egy két épületből álló üzleti tevékenységre is alkalmas ingatlan 1093 nm telekkel. Irányár: 39 Mft

39 MFt

Tököl Fő útján eladó egy két épületből álló, üzleti tevékenységre illetve lakóház céljára is alkalmas 1093 nm összközműves, csatornázott ingatlan.  3 fázis van!
A nagyobbik ingatlan 70 nm-es vegyes falazatú, korábban is üzletként, vállalkozásként működött. Az üzlet melletti terület betonozott, ügyfelek részére a telken belül (NEM az utcán) több autónak parkolási lehetőség, közvetlen lehajtási lehetőséggel a fő útról!
A privát szférát is szem előtt tartva, a hátsó lakóépület az ügyfelek elől belátásmentes-tolókapuval van leválasztva. A telek minden oldalról körbekerített.
A nyílászárók műanyagok thermo üvegekkel, a házak fűtése fa tüzelésű kályhával történik.
A ház hátsó felén a zárt telek felé van egy kb 20 nm-es fedett terasz. A kisebbik ingatlan tégla építésű 54 nm-es, egy szobás lakásnak kialakítva, külön konyha-étkezővel, nappalival és fürdővel.
A fő épület az 1960-as években épült vegyesen tégla és vályog falazattal.
A telek nagy része gazdálkodásra alkalmas, a korábbi fóliasátras termesztés nyomai a hátsó telekrészen még megtalálhatók.
Locsolás a telken több helyen elhelyezett fúrt kútról.
Irányár: 39 Mft
 

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277

 

Hasonló ingatlanok


Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!