Közvetlen a Kis-Duna vízpartján lenyűgözően szép, saját stéges családi ház eladó. 265 Mft

265 MFt

Szigetszentmiklóson közvetlen a Kis-Duna partján, kiváló közlekedéssel eladó egy 2020-ban rendkívűl igényesen, magasan a legkiválóbb minőségi anyagokból megépített álomszép családi ház 640 nm-es gyönyörűen parkosított, különleges növényekkel beültetett, autómata öntözőrendszeres telekkel.
Lenyűgöző és ámulatba ejtő ez a közvetlen a Kis-Duna vízpartjára megálmodott lakóingatlan.
Nappali felett üvegtető - Panorámás kilátás a vízre - PADLÓFŰTÉS - Alacsony fogyasztású ledes világítás - Üvegkorlátok - 3 Klíma - 30 nm-es legális STÉG világítással - Garázs - 2 autónak belső parkoló - Konyhabútor a legjobb minőségű gépekkel - Távirányítós kapuk - Műfüves lombterasz...
A kertben helyet kapott egy 40 nm-es bejáratott DUNAPARTI kávézó is, ami egész évben biztos bevételi forrást jelent! A vételárban benne van!
Alsó szint 85 nm - középső nappali szint 85 nm - emelet 40 nm. Összesen 210 nm
Minden szinten vizesblokk, fürdőszoba, lombterasz. Az alsó szint a kávézó üzemeltetését szolgálja. Itt van raktár, öltöző, vizesblokk, konyha, tároló, terasz, wc. Fűtés: gáz kombi cirkó.
Az ingatlan igazi ráadás szépségét, nem csak a fák és növények közelsége, de a Ráckevei-Soroksári Kis-Duna ág közvetlen a telek lába előtti fekvése is adja. És ezzel a pontjával, egyetlen ingatlan sem veheti fel a versenyt. Ha kategóriába kellene sorolni, talán a lombház lenne a rá legillőbb! Tökéletes fúzió a természettel és a vízzel.
Megvan benne minden ami egy modern otthonhoz kell. Inkább érdemes ezekre személyesen is időt szánva betekinteni. Használhatóságában és felhasználhatóságában a jól menő kávézóval együtt több is van benne, mint önálló lakóingatlan!

Irányár: 265 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!