Szigetszentmiklós központjában, két generációnak v. üzletszerű tevékenységre kiemelten alkalmas lakóház garázzsal, 2 utcafronti bejárattal eladó!

150 MFt

Szigetszentmiklós központjában, 2002-ben téglából épült, gyönyörű világos, reggeltől estig napsütötte 260 nm-es 6 szobás, két nappalis, két generációs családi ház 580 nm-es telekkel eladó. A telken egy 25 nm-es garázs is található.

Az ingatlan minden szempontból, így gyermekes családok részéről járda szempontjából, ill. üzletszerű tevékenység szemszögéből a saroktelki elhelyezkedés a telekről való ki-és bejutást egyszerűvé, praktikussá és használhatóvá teszi.
Egyébként pedig minden tömegközlekedési eszköz, távolsági busz és HÉV a háztól pár perc sétára esik.
Két generáció tekintetében kiemelhető, hogy az ingatlan két szintje teljesen külön megközelíthető, és mindkét szint külön mérőórákkal és különálló fűtéssel rendelkezik. Ezáltal, több lehetőség kínálkozik a hasznosítására:

A: Jelen állapot: Földszinten üzlethelyiség v. üzletszerű tevékenység végzése. Emeleten lakás.

B: Két generációnak: Földszinten nappali és szobák, illetve további dolgozó, gardrób, mosókonyha, tárolók kialakításával lakássá alakítás. Emeleten, a már meglévő lakrész használata.

C: Egy, a földszintről az emeletre történő belső lépcső kialakításával (melynek helye előkészített) 2 szintes családi házzá alakítható!
 
Irányár: 150 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5-871

 

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0277
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!