Szigetszentmiklóson szép új házak környezetében eladó egy 119 nm-es télikertes, gyönyörű szép családi ház 500 nm-es telekkel.

112 MFt

Szigetszentmiklóson szép új építésű házak környezetében, aszfaltozott utcában, közlekedésileg kiváló helyen, eladásra kínálunk egy gyönyörű világos, igényes, minőségi kivitelezésű 119 nm-es télikertes családi házat 500 nm gondosan ápolt, parkosított telekkel. A ház kelet-nyugati fekvésű, reggeltől estig napsütötte.
Minden oldalról belátásmentes kerítés, két úszókapu, egyik kapunál fedett autóbeálló, így a telken belül több autó is kényelmesen parkolhat. Valamint a ház előtt vendég autónak is elegendő hely van.
Az ingatlan 2015-ben Ytong téglából épült, 10 cm-es Dryvittal szigetelt, nagyon alacsony a rezsije. Napelem rásegítéssel a havi villanyszámla 8 - 10 Eft.
Fűtése: gáz kazán, padló és radiátor fűtéssel.
Az előszoba tágas, beépített gardróbszekrénnyel, a nappaliból nyílik a beépített, fűtött, klímatizált télikert, mely minden évszakban a család kedvenc helye, ahonnan az egész kert belátható.
A nappali és a konyha között beépített tolóajtó van, így a konyhai illatok és zajok teljesen kizárhatók a nappaliból.
Minden ablakon redőny, szúnyogháló, a riasztó nyitás és mozgás érzékelőkkel ellátott, nappaliban hangulatvilágítás, KLÍMA, gardróbszoba, videós kaputelefon.
Locsolás fúrt kútról működő automata öntözőrendszerrel, a robotfűnyíró önállóan dolgozik a kert mindennapi szépségéért.
A kerti lámpák csodaszép esti fényben világítják meg a növényeket.

Ajánljuk olyan kedves vevőinknek, akiknek fontos Budapest közelsége, de mégis kertvárosi nyugodt, biztonságos környékre vágynak, ahonnan a boltok, iskola, óvoda és a tömegközlekedés is könnyen elérhető.
Autóval az MO-ás csak néhány perc, a Csepeli busz 3 perc sétára.
Irányár: 112 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

 

 

 




 


Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!