Szigetszentmiklós egyik legszebb kertvárosi részén 180 nm-es dupla garázsos álomszép családi ház eladó. Irányár: 109,9 Mft

109,9 MFt

Szigetszentmiklós egyik legcsendesebb utcájában, Duna parthoz közel, olyan ritka helyen, amely utcába ha befordulunk, csupa melegség és harmónia jön szembe. 'Mintha mindig is ott éltünk volna érzés! A Ház pedig, mikor először belépünk, tele bájjal és életteli mosollyal fogad minket! Egy igazi Otthon, ahova jó hazaérkezni!

A ház a maga nettó 180 nm-ével, 4 szoba + Nappalijával, 2 fürdőszobájával, gardróbszobájával és a gyönyörű duplagarázsával, igazán hosszútávon élhetővé, kényelmessé teszi. Amihez hozzájárul a 14 db 400 W-os napelem-rendszer, aminek köszönhetően a ház rezsije szinte nulla! Gyönyörű világos terek, az átlagosnál nagyobb nyílászárók gondoskodnak a házat beragyogó meghittségről. A 475 nm-es kert teljesen belátásmentes, parkosított, ápolt és gondozott, esőérzékelős öntözőrendszerrel. A 22 nm-es déli tájolású, kert felé hangolt fedett terasza pedig igazi boldogság. A polikarbonátos teraszra helyezett napelemek pont annyit árnyékolnak, amennyire szükség is van!    
Minden ablakon redőny, szúnyogháló, riasztó, 8 állásos kamerarendszer.
Fűtése alapvetően gáz kazán, padló- és radiátorfűtéssel, de az 5 db vadonat új hűtő-fűtő HUAWEI inverteres klímákkal is fűthetünk.
A ház akár két generációnak is kiváló, most is így használják, köszönhetően a teljes szuterénezettségnek, a hozzá tartozó fürdővel!
Az ingatlan 2002-ben épület, 2016-ban átépítették a két fürdőszobát, a szuterént lakásnak alakították ki, lerakták a külső burkolatokat, 2022-ben pedig felszerelték a napelemeket, amik jelenleg a ház teljes áramellátását fedezik.
Semmilyen felújítást nem igényel, kívül-belül rendezett, újszerű állapotú!

Irányár: 109,9 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277


 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!