Szigetszentmiklós legszebb vízparti övezetében, központhoz közeli, felújítandó családi ház EGYEDÜLÁLLÓ VÍZPARTI Panorámával eladó!

49,8 MFt

EGYEDÜLÁLLÓ ALKALOM!

Szigetszentmiklós legszebb vízparti övezetében, EGYEDÜLÁLLÓ VÍZPARTI PANORÁMÁVAL a Kis-Dunára, mindezt a központ közelében, iskolák óvodák és bevásárlás mellett, Nettó 70 nm-es, 2 szoba + nappalis (+ 30 nm Szuterén) tégla építésű összközműves alászuterénezett gáz kazán fűtéssel rendelkező felújítandó családi ház 1096 nm telekkel eladó! Az épület egészséges állapotban van, akár felújításra de a telek négyzetmétere végett akár vadonat új ház építésére is alkalmas! A telken fúrt kút.
Aki viszont új ház építésében gondolkodik, annak pedig végképp egy kihagyhatatlan lehetőség, mert a telek alakja és beépíthetősége (30%) megengedi egy teljesen az alapoktól új ingatlan építését! Egy olyan helyen, ahol ilyen lehetőség szökőévente (egyáltalán ha!) eladósorra kerül! Óriási előny még, hogy az építkezést a telken lévő fúrt kútról kényelmesen és gazdaságosan lehet levezényelni! A régi épületet elbontva, egy  alapoktól új ház építhető fel Szigeszentmiklós egyik legszebb övezetében.

Minden közmű telken belül!!

Irányár: 49,8 Mft

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!