Budatétény egyik legszebb részén, csodás panorámával, 5 szoba+Nappalis, duplakomfortos, alászuterénezett családi ház eladó

148 MFt

Budatétény egyik legszebb kertvárosi részén, gyönyörű panorámával, duplakomforttal, gardróbokkal és hálószoba kapcsolatos fűrdővel, teljesen alászuterénezett, 5 szoba + amerikai konyha nappalis családi ház 508 nm telekkel eladó! Az ingatlannak egyedi hangulatot kölcsönöz az L-alakú nyitott belső galériás kivitelezése, ami rengeteg fényt napsütést és pozitív energiát enged a házba. Az épület 37 cm-es Ytong téglából épült. Fűtése: gáz cirkó melegvíztárolós tartállyal, minden helyiségben falfűtéssel. Akár 2 generációnak vagy a teljes alászuterénezettség végett akár vállalkozásnak is kiváló, de home-office rendszerben dolgozóknak is kiváló adottság egy különálló, de az ingatlanon belül is átjárható lakószint.
A házat már nem lakják, azonnal költözhető.

Irányár: 148 Mft

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277


 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!