Szigetszentmártonban közvetlen a Kis-Duna partján SAJÁT STÉGGEL eladó egy 115 nm-es lakóház 549 nm-es gondosan ápolt telekkel. Irányár: 114 Mft

114 MFt

Szigetszentmártonban közvetlen a Kis-Duna Főágán, saját stéggel rendelkező, 2020 ban épült, gyönyörű Dunai panorámás 115 nm-es tégla építésű, Dryvitozott lakóház 549 nm-es összközműves, csatornázott telekkel eladó. Hivatalosan nyilvántartott Saját stéggel!
A ház fűtése kondenzációs gáz kazán radiátorokkal, 2 db hűtő-fűtő KLÍMA.
Porotherm téglából épült, 12 cm-es Dryvittal szigetelt, Bramac KLÍMA STOP Felmelegedés elleni védelemmel ellátott cseréppel fedett!
A ház igényesen, szépen karbantartott, nem nyaralónak használják, csak egy festés és lehet költözni. Állandó lakhatásra alkalmas!
A telek kertész által rendben tartott, locsolása furt kútról.
Egyedileg gyártott borovi fenyő, 3 réteg üvegezésű hőszigetelt nyílászárók, minden ablakon aluminium redőny, szúnyogháló, a nappaliban és a két erkélyes szobában a redőny elektromosan mozgatható. A szobákban bambusz parketta, a lakásban vezérelt világítások vannak, nappaliban kandallókémény!
Oldalt betonkerítés, utca felöl is belátásmentes kerítéssel bekerített. A ház körbejárható, térköves járda, több autónak térköves parkolási lehetőség. Távfelügyelethez bekötött riasztóval felszerelt. Kerti tároló 12 nm-es.
A szomszédok kedvesek, segítőkészek, mindkét oldalon állandóan laknak.
Az ingatlan aszfaltos úton, szárazon megközelíthető.
A kert akkora, amekkora egy családi rendezvényhez pont elegendő, rossz idő esetén a fedett terasz biztosítja a jó hangulatot, valamint a saját stég és az álomszép, állandóan zöld Dunapart rengeteg kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani!
Heyiségek földszinten: előszoba, kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, kamra.
Emelet: 3 szoba, felső nappali, két szobához erkély, zuhanyzós fürdőszoba.

Amennyiben autó nélkül közlekedünk, a Közvágóhidi Hév megállója csak néhány perc sétára van!

Irányár: 114 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné


Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!