Szigetszentmártonban közvetlen a Kis-Duna partján 146 nm-es családi ház és egy 40 nm-es nyaraló 900 nm-es telekkel egyben eladó.

148 MFt

Szigetszentmárton legszebb vízparti részén, aszfaltos utcában, eladó egy igényesen, gondosan karbantartott jó fekvésű, szép világos 146 nm-es 4 szoba plusz nappalis családi ház 20 nm-es garázzsal, 40 nm-es összkomfortos vendégházzal, 152 nm-es parkolóval, kertész által megtervezett összesen 900 nm-es telekkel. A három  ingatlan egybe van nyitva, egymás között nincs kerítés, csak egyben eladó.
Az ingatlan tégla építésű, 6 cm-es természetes alapanyagú, lélegző, kőzetgyapot szigetelésű, kifejezetten hozzá való, belülről páraáteresztő képességű, kívülről víztaszító szilikonos vakolattal. Lakóház besorolású! Nem nyaraló! Fűtése gáz kazánról történik, nappaliban kandallókémény. A ház riasztóval felszerelt, újszerű konyhabútor beépített jó minőségű gépekkel, mosogatógéppel, borovi fenyő nyílászárók, fa burkolatú lépcsők, a 25 nm-es teraszon kitekerhető napernyő.
Helyiségek: előszoba, gyönyörű világos, tágas amerikai konyhás nappali, egy nagyméretű hálószoba, fürdőszoba wc-vel, fedett terasz.
Emeleten: 3 szoba, kádas fürdőszoba wc-vel, előszobai tároló, Dunai panorámás erkély.
Az ingatlannak saját, hivatalos stége van! Pince 20 nm-es. Két nagykapu, a garázsajtó elektromos.
A telken belül összesen 7 autó kényelmesen parkolhat, és még ott van a garázs is. Kerti tároló, locsoláshoz kettő darab furt kút.
Az ingatlan tehermentes! Áramellátás 1 x 25 A.
A vendégház egy nagy amerikai konyhás nappaliból és egy fürdőszobából áll. Fűtése a nagy házon keresztül gáz kazánról történik, valamint van egy fa tüzelésű kandalló is. Így pillanatok alatt be tudunk fűteni. A kis ház áramellátása 1 x 32 A.

A vízpart meseszép, kiváló horgász és hajós paradicsom! A ház előtt a vízpart felé egy ligetes ősfás sétány húzódik, itt akár bográcsozhatunk, vagy gyermekek részére kiváló füves játszótér lehet.
Ha szeretné a mindennapjait egy csendes, nyugodt, közvetlen vízparti családi házban tölteni, kérem hívjon, akkor ez az ingatlan önnek való!
Ha a kedves vevő hasonlót keres, ne szalassza el, ilyen lehetőség nem mindennap adódik!
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Irányár: 148 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!