Szigetszentmiklós csendes városközponti részén eladó 2 családi házból álló ingatlan 1106 nm-es telekkel. Irányár: 89,9 Mft

89,9 MFt

TEHERMENTES! Hitelfelvételre alkalmas!
Szigetszentmiklós csendes városközponti részén
két épületből álló családi ház 1106 nm-es telekkel eladó.
A nagyobbik családi ház 103 nm-es 1956. évben téglából épült, teljesen alápincézett, betonfödémes, manzárd tetős, a magas tetőtér miatt akár be is építhető. A felfelé vezető lépcső a télikertből nyílik. 
Az ingatlan szerkezetileg hibátlan, a fűtés, a fürdőszoba, minden elektromosság működik, lakható állapotú, azonnal birtokba vehető. Fűtése gáz kazán.
A nyílászárók régi tipusú fa szerkezetűek, de nem rossz állapotúak, folyamatosan karban voltak tartva, egy festéssel szépen rendbe hozhatóak. Minden ablakon redőny. A szobák jó minőségű eredeti tölgy parketta borításúak, csiszolás és lakkozás után még mindig tartósabbak mint a laminált parketta. Működő kandalló, egyik szobában KLÍMA, a fürdőszoba használható állapotú. 
A pince ipari tevékenységre alkalmas 3 fázis van.
A telek hátsó részén üvegház, nagy tároló vagy kertészkedő terület van, egy autónak kényelmes garázs, polcokkal.
A ingatlan tiszta, ápolt, kellemes, jó érzéssel lehet belépni, érdemes felújítani!
A kisebb épület 50 nm-es, vezetékes víz, áram, gáz van, szerkezetileg egészséges, nincsenek repedések, lakható, műanyag nyílászárók vannak, fűtése gáz konvektor. Fürdőszoba nincs kialakítva, de mivel több helyiség is van, amit jelenleg tárolásra használnak, bármelyiket át lehet alakítani.
Mindkét épület zsindely fedésű.
Irányár: 89,9 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871 


 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!