Közvetlen a Kis-Duna főágán, nagyhajóval is kiköthető partszakaszon, eladó egy 114 nm-es SAJÁT STÉGES családi ház! 85 Mft

85 MFt

Szigetbecse legszebb vízparti részén közvetlen a Kis-Duna hajózó főágán, nagyhajóval is kiköthető partszakaszon, SAJÁT STÉGES, felújított 114 nm-es családi ház 210 nm-es telekkel eladó.
Az ingatlan 1985 évben téglából épült, száraz aszfaltos úton megközelíthető, 10 éve teljeskörűen felújították, Dryvitozták.
Új nyílászárók vannak redőnyökkel, minden elektromos és vízvezetéket kicseréltek, új fürdőszoba, új konyhabútor, új burkolatok vannak. A szuterént is szépen felújították, ott is redőnyösek az ablakok. 
Az épület körüli esővíz elvezetést dréncsövek lerakásával megoldották, minden víz belefolyik a Dunába. Eshet bármennyi eső, a telekről minden víz kifolyik!  
A szuterén lakórész tisztaságú, száraz, nem nedves, nem dohos, akár lakni is lehet benne. Itt van a mosógép, itt szoktak szárítani is!
A ház fűtése gáz kazánról történik, plusz a nappaliban van egy fa tüzelésű kandalló, amivel akár az egész házat be lehet fűteni! Valamint mindkét szinten KLÍMA van!
Elektromos bejárati kapu, fedett terasz, Internet, TV, Riasztó van! A postás és a szemetes rendszeresen jár, életvitelszerű ottlakásra alkalmas!
A tulajdonosok új oldalsó kerítést építettek, új járda, térköves autóbeálló van, a telek előtt az utcán is 2 parkoló autó kényelmesen elfér.
Konyhabútor beépített gépekkel, mosogatógéppel, lámpák, karnisok maradnak!
A telek és a vízpart között nincsen út, a telek belenyúlik a vízbe, a ház előtt a Dunaparton senki sem sétálgat!
Hétvégi ház besorolású, tehermentes, azonnal birtokba vehető!
A ház kívül - belül jó állapotú, nem igényel felújítást!
A ház 72 nm
Fedett terasz 15 nm
Szuterén 42 nm.

Irányár: 85 Mft

Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!