Szigetszentmiklós szép zöldövezeti részén, gyönyörű világos, napfényes 858 nm-es családi ház 3364 nm-es telekkel eladó. Irányár: 390 Mft

390 MFt

Szigetszentmiklós és környékének Páratlan Ékköve!

Egy olyan helyén a településen belül, ahol az utolsó ősfák maradtak árnyékot és védelmet adni a Háznak, egy hosszú és békés életnek.
Az ingatlan a központ közelében, téglából épült, 858 nm-es, 18 cm-es Dryvittal szigetelt plusz tégla burkolatos, padló és falfűtéses, PIR szigetelésű, Passzív tetővel rendelkező, nagyon alacsony rezsivel fenntartható 6 szoba plusz nappalis 3 fürdőszobás dupla garázsos önálló családi ház melléképületekkel 3364 nm-es telekkel.
A havi összes rezsi kb 30.000.- Ft!
A családi ház 381 nm-es 7 szobás, két szintes, gyönyörű nagy teraszos, ősfákkal körülvett, mellette hatalmas telek.
A 477 nm-es melléképület egyszintes, szintén padló és falfűtéses, több célra is használható.
A bejárati kapu elektromos, a térköves autóbeállón min. 4 autó elfér, plusz a garázsban 2 db nagyméretű autónak van hely, mellette rengeteg tárolási lehetőség.
Többféle fűtési lehetőséggel ellátott: Faelgázosító kazán, napkollektor, gáz kazán. Nappaliban vízteres kandalló, mely rá van kötve a fűtésrendszerre!
A vízellátás ÁRTÉZI KÚTRÓL történik!
Műanyag nyílászárók, központi porszívó! 
A ház jó elrendezésű, szép világos, a nappalinak és a konyhának is van saját fedett terasza, innen kijuthatunk a kertbe is.
A korszerű és rendkívül energia takarékos fűtés miatt egyedülállóan alacsony a havi rezsi!
A PIR szigetelés jellemzői: hosszú távon egészséges és környezettudatos, nincs káros anyag kibocsátás, az épület fűtéséhez szükséges energiát minimalizálja, tűzálló, páralecsapódás gátló, hűtőberendezés nélkül is tartja a tetőtér hőmérsékletét, emeli az épület értékét!
A tulajdonosok már megtalálták az új lakhelyüket, csak a kipakoláshoz kell idő!
Irányár: 390 Mft
Várom a kedves vevők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!