Csepel csendes kertvárosi részén eladó egy gyönyörű 202 nm-es 6 szobás mediterrán családiház 838 nm-es telekkel. Irányár: 220 Mft

220 MFt

Csepelen a Dunapart közelében csendes, aszfaltos utcában, eladó egy gyönyörű világos, minden oldalról napsütötte, netto 202 nm-es PADLÓFŰTÉSES tégla építésű 12 cm-es Dryvittal szigetelt 6 szobás, gyönyörű mediterrán családi ház 838 nm-es telekkel, 40 nm-es külső tárolóval.
Az alaprajz szerint a két beállásos garázst megtervezték, de már nem építették meg. Mivel a tervek megvannak, a garázs igény szerint bármikor, könnyedén megvalósítható.
Az ingatlan 2004-ben épült, 2022-ben felújították, ekkor készült el az utcai kerítés, az oldalsó kerítés, a ház komplett festése, nappaliban és az emeleti szobákban új parketta van. Emeleten 2 KLÍMA is van.
Terasz a ház két oldalán is van, így délelőtt és délután is találunk kellemesen árnyékos helyet, ahol kellőképpen feltöltődhetünk.
A közeli Dunapart remek lehetőséget nyújt kirándulásra, túrázásra, kerékpározásra, kültéri edzésre, futásra vagy bármilyen szabadidős tevékenységre.
A ház fűtése: gáz cirkó, ezen kívül a nappaliban fa tüzelésű kandalló is van.
A nappaliban a fürdőkben és a wc-k-ben padlófűtés van, fürdőben plusz törülköző szárítós radiátorok, emeleti szobákban radiátorok vannak.
Központi porszívó, riasztó, nappaliban a nagyméretű üvegezett ajtók előtt párásodást gátló csatornafűtés, 3 fürdőszoba, 3 wc, 3 piszoár, emeleten szennyesledobó.
Nappaliból közvetlen kertkapcsolatos 40 nm-es terasz, valamint a két alsó hálószoba is kertkapcsolatos.
Az előkert térkövezett, akár 5 - 6 autó parkolására is alkalmas.
Bejárat elektromos úszókapun keresztül.
Bővített 3 x 32 Amper még a külső tárolóban is!
Locsoláshoz furt kút!
Földszint: 127,54 nm Terasz: 40 nm
Emelet: 74,65 nm 
Erkély: 10,96 nm

Az ingatlan tehermentes!

Irányár: 220 Mft

Várom a kedves érdeklődők jelentkezését!
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871


 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!