Szigetszentmiklós legkedveltebb negyedében, Ragád városrészen 380 nm-es, 3 autóbeállós 70 nm garázsos, 4 zoba+Nappalis családi ház Biliárd- Póker- és Szivarszobával, Borospincével 1350 nm telken eladó!

279,9 MFt

Minden túlzás nélkül állítható, hogy Szigetszentmiklós egyik legszebb ingatlana néz most Önnel szembe. Nincs giccs és nincs flanc. Viszont mértéktartó elegancia és visszafogott luxus van!
Tágas és nagyvonalú térhasználat, elsőrangú kimagasló anyaghasználat, alapos és precíz mesteremberek keze munkáját dicsérő motívumok szerte a házban.
Színezett ólomüvegek, faragott fa betétek, egyedileg kovácsolt vas elemek, pattintott Travertin mészkőburkolatok kívül és szintén Travertin sima mészkőburkolatok a házban mindenhol belül. Tömörfa beltéri ajtók.
A nappaliból, étkezőből és a szobából is tömörfa toló teraszajtók. Földszinten kijárat a 38 nm-es teljesen fedett teraszra és a szintén teljesen fedett grillteraszra kemencével, nyári pihegővel.
Teljes alászuterénezettség: Brunswick Biliárd- és Kártyaasztal, hozzá tartozó gyári kiegészítőkkel.
Wellis jakuzzi, infraszauna, boros pince.
Helyiségek földszinten: gyönyörű tágas előszoba, 1 szoba, amerikai konyha nappali, konyha teljes és beépített gépekkel, kádas fürdőszoba, wc.
Emeleten 3 szoba (egyik szobához saját terasz), zuhanyzós fürdő, wc.
Szuterénben: biliárdszoba, wellness-részleg, borospince tálalóval, mosókonyha, mosdó, gépészet.
Fűtés: kondenzációs kazán melegvíztárolóval. Padlófűtés minden helyiségben (szuterénben is), továbbá a teljes előkészítése a hőszivattyú kiépítésének. Kandalló a nappaliban.
Napelem: a teljes ház energiaellátását fedezi!
Kertben fúrt kút öntözővel. Kerti tó.
70 nm-es 3 autóbeállására alkalmas fedett garázs elektromos garázsajtókkal. Illetve egy irodának is alkalmas 20 mm-es fűtött és szigetelt épület a garázs mellett!

Irányár: 279,9 Mft 

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277 
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!