Szigetszentmiklós városközponti részén eladó 222 nm-es 3 szoba, nappalis, 78 nm garázsos dupla fallal épült ikerház 360 nm-es parkosított telekkel. Irányár: 134,9 Mft

134,9 MFt

Szigetszentmiklós csendes városközponti részén eladó egy 2004-ben Porotherm téglából épült, Dryvitozott netto 144 nm-es plusz 78 nm garázsos összesen 222 nm-es dupla fallal épült, garantáltan áthallásmentes ikerház 360 nm-es parkosított, öntözőrendszeres telekkel.
Fűtése gáz kazánról történik, valamint a nappaliban van egy cserépkályha is, ami az egész alsó szintet be tudja fűteni, de még az emeleten is kellemesen meleg van.
KLÍMA, Riasztó, elektromos redőnyök, szúnyoghálók, nappaliból közvetlen kertkapcsolatos fedett terasz.
A sok ablaknak köszönhetően az egész ház szép világos!
Az utcai szinten van a tágas garázs, ahova két nagyobb autó is elfér kényelmesen, valamint van egy szoba-konyha-fürdőszobának kialakított lakórész is. Ezen kívül kamra, kazánház és wc. 
A garázs szintnek a külső lépcső mellett van egy külön személyi bejárója is, valamint a belső lépcsőn keresztül a nappaliba is fel tudunk jutni.
Földszinten előszoba nagyméretű gardrobszekrénnyel, zuhanyzós fürdőszoba, konyha, étkező, nappali, kijárat a hátsó kertbe.
Emeleten 3 szoba, előtérben gardrob szekrények, kádas fürdőszoba.
Garázsajtó elektromos. Telken belül még 2 autónak térköves parkoló.

Irányár: 134,9 Mft

Várom a kedves érdeklődők jelentkezését!

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-5871 




 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!