Majosházán közvetlen vízparti, saját stéggel rendelkező 133 nm-es 4 szoba+Nappalis szuterénes családi ház 381 nm telekkel.

120 MFt

Egy varázslatos helyre hívjuk: olyan utazásra, ahova nem kell több tank üzemanyag, 5-6 óra masszív vezetés, órás sorok várakozása határokon és kapukon. Igaz, kell szúnyogriasztó, néha a nádat is nyírni kell, de egy pár evező, egy létra le a stégről a vízbe.... és Miénk a Világ! Ilyen egy közvetlen vízparti, saját stéges családi ház, vállalható távolságra Budapesttől. Ja, és tégla építésű, ásványgyapot szigetelt, padlófűtéses, óriási nyílászárókkal, fényárban úszó nappalival és gyönyörű hatalmas panorámaterasszal a víz felé hangolva.

A ház 2004-ben épült, nettó 133 nm-es 4 szoba + nappalis, két fürdőszobás, szuterénes gáz kazán fűtéses. 4 db klímával, minden külső és belső nyílászáró egyedi méretre gyártott borovi fenyőből készült.

Irányár: 120 Mft

Várom hívását!

Blank LászlónéBlank Lászlóné
(20) 481-58-71

 

Várom hívását!

Blank László
(70) 555-0-277

 

 

 

 

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába! Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!